۱۴۰۰ شنبه ۹ بهمن

نمایشگاه مجازی کتاب آثار تالیف و ترجمه اعضای هیات علمی دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/10/15
نمایشگاه مجازی کتاب آثار تالیف و ترجمه اعضای هیات علمی دانشگاه الزهرا(س)

در ادامه فعالیت های هفته پژوهش 1400، "نمایشگاه مجازی کتاب" از آثار تالیف و ترجمه اعضای هیات علمی دانشگاه الزهرا(س) به صورت دائمی در پورتال جدید کتابخانه مرکزی آماده بهره برداری شد. در این نمایشگاه که به همت کارشناسان کتابخانه مرکزی راه اندازی شده است تاکنون اطلاعات حدود 500 کتاب از آثار استادان این دانشگاه که توسط ناشران داخلی و خارجی به چاپ رسیده اند جمع آوری و عرضه شده است. با توجه به گردآوری آثار ذیل نام دانشکده و وابستگی سازمانی مولف (عضو هیات علمی)، علاقمندان می توانند با انتخاب گزینه نام دانشکده، مجموعه آثار اعضای هیات علمی آن دانشکده را بازدید نمایند. سپس با انتخاب هر کتاب، اطلاعات کتابشناسی و خلاصه ای از آن نمایش داده می شود. این نمایشگاه مجموعه ارزشمندی از تلاش استادان این دانشگاه را فراهم آورده است و در آینده نیز کتاب¬های منتشر شده به آن افزوده خواهد شد.
لینک نمایشگاه:

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    دانشگاه الزهرا
    تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228