۱۴۰۱ دوشنبه ۱۴ آذر

افتتاحیه سالن مطالعه فرشتگان

ارسال شده در تاریخ 1401/06/29
افتتاحیه سالن مطالعه فرشتگان

در راستای نیاز دانشجویان به فضای مطالعه در خارج از ساعتهای کاری کتابخانه مرکزی و در آستانه سال تحصیلی جدید روز سه شنبه بیست و نهم شهریورماه یکهزاروچهارصدویک سالن مطالعه فرشتگان با حضور سرکار خانم دکتر حق بین ریاست محترم دانشگاه ، سرکار خانم دکتر صادقی معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی ، جناب آقای دکتر نقره آبادی معاونت محترم امور اداری و مالی، جناب آقای دکتر اردوخانی معاونت محترم پژوهش و فن آوری و سر کار خانم دکتر نوربخش رئیس محترم کتابخانه مرکزی افتتاح شد. این سالن دارای 44 جایگاه مطالعه است و در مجاورت کتابخانه مرکزی واقع شده است. دانشجویان می توانند در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 الی 21 از فضای آن جهت مطالعه استفاده نمایند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

• 6_0
  • 1_0
  • 3_0
  • 4_0
  • 9_0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
دانشگاه الزهرا
تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir