۱۴۰۱ دوشنبه ۱۴ آذر

بازدید هیات رئیسه دانشگاه از کتابخانه مرکزی در آستانه سال تحصیلی جدید

ارسال شده در تاریخ 1401/06/29
بازدید هیات رئیسه دانشگاه از کتابخانه مرکزی در آستانه سال تحصیلی جدید

روز سه شنبه بیست و نهم شهریورماه هزارو چهارصدویک در استانه سال تحصیلی جدید هیات رئیسه دانشگاه از کتابخانه مرکزی بازدید بعمل آوردند. در این بازدید سرکارخانم دکتر حق بین ریاست محترم دانشگاه، سرکار خانم دکتر صادقی معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی ، جناب آقای دکتر نقره آبادی معاونت محترم امور اداری و مالی، و جناب آقای دکتر اردوخانی معاونت محترم پژوهش و فناوری حضور داشتند و از بخش های مختلف کتابخانه مرکزی دیدن کردند. در جریان این بازدید سرکار خانم دکتر نوربخش رئیس کتابخانه مرکزی در مورد طرحهای در دست اقدام و همچنین طرحهای آتی کتابخانه توضیحاتی را ارائه کردند. این طرحها در جهت افزایش کیفیت خدمات کتابخانه و افزایش بهره وری انجام شده و می شود که مورد تایید و استقبال هیات رئیسه قرار گرفتند. در پایان سرکار خانم دکتر حق بین از اهتمام مجموعه کتابخانه برای خدمت رسانی بهتر قدردانی کردند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

• 5_0
  • 10_0
  • 11_0
  • 13_0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
دانشگاه الزهرا
تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228