۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور

تعداد صفحات: 163

شابک: 978-6229849514

موضوع: علمی، کامپیوتر، ریاضی، زندگینامه، علم به زبان ساده

توضیحات: (معرفی کتاب توسط نویسنده) بخش اول کتاب، داستان زندگی آلن تورینگ خالق کامپیوتر و هوش مصنوعی از کودکی تا پس از مرگ اوست. نویسنده پس از برای تالیف آن مستندات زیادی مطالعه کرده، فیلم های سینمایی مرتبط را بررسی کرده، سراغ خویشاوندان آلن تورینگ رفته و از خاطرات دختران روانشناس تورینگ بازگویی کرده است. همچنین نویسنده با مارتین دیویس استاد برجسته علوم کامپیوتر که دانشجوی آلنزو چرچ (استاد راهنمای تورینگ) بوده مستقیما صحبت کرده و دیدگاه های او را منتقل کرده است. اتفاقات مربوط به جنگ جهانی دوم، تاثیر آلن در این جنگ و حتی شلختگی ها، مشکلات رفتاری تورینگ، حرفهای پیشگو، داروهایی که مصرف می­کرد، نامزدی که به هم خورد، و بقیه موارد، همگی در این کتاب دیده می شوند. بخش دوم کتاب نیز، برخی مفاهیم بنیادین علوم کامپیوتر و ارتباط آنها با ریاضی و مفهوم الگوریتم را به زبان ساده توضیح می دهد. اینکه آیا کامپیوتر همه مسایل را می تواند حل کند؟ چرا نویسنده از عبارت کندذهن حرف گوش کن و سریع برای کامپیوتر استفاده می کند؟ مساله توقف چیست؟ خوارزمی چه ارتباطی به کامپیوتر دارد؟ این کتاب، بعنوان داستان زندگی خالق کامپیوتر و هوش مصنوعی برای عموم جذاب است و بعنوان مفاهیم ابتدایی و بنیادین علوم کامپیوتر به تمام دانشجویان کامپیوتر، ریاضی و معلمین مربوطه توصیه می شود.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    دانشگاه الزهرا
    تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228